ADVIES EN TRAINING

"HIJ MOET KOMEN ALS IK ROEP, NIET AAN DE RIEM TREKKEN EN NIET TEGEN MENSEN OPSPRINGEN!"

Klopt!

En dat – en nog veel meer – kun jij je hond allemaal leren!

Wil je weten hoe?

Ik help je graag om jouw hond de juiste vaardigheden aan te leren, om zich netjes te kunnen gedragen in onze mensenwereld!

En daarbij krijg je ook nog een heleboel achtergrond informatie over lichaamstaal, emoties, waarom jouw hond doet wat hij doet, hoe hij leert en hoe je de band tussen jou en je hond zo sterk mogelijk kunt maken!

Hieronder vindt je de verschillende trainings-trajecten die je bij mij kunt afnemen.

Hopelijk zie ik jullie snel!

PUPPYCURSUS

Deze cursus bevat alles wat je nodig hebt voor een goede start met jouw pup! Socialisatie, opvoedingsoefeningen en natuurlijk een heleboel belangrijke informatie om te zorgen dat jouw pup opgroeit tot een leuke, vrolijke en goed luisterende hond! De cursus bestaat uit 8 prive-lessen van een uur waarin we zowel de theorie als de praktijk behandelen, die hoort bij het opvoeden van een pup!

PUBERS EN VOLWASSEN HONDEN

Wil jij hulp bij de begeleiding van jouw puberhond of mag jouw volwassen hond nog het een en ander bijleren? Dat kan! In 4 prive-lessen van een uur behandelen we alles waar jij met je hond nog aan wilt werken! Denk aan een betrouwbare "hier", wandelen aan ontspannen lijn, niet opspringen tegen visite of een goede "niet doen" aanleren. Ik geef je de juiste handvatten en begeleiding om jullie samenwerking te verbeteren!

AAN DE SLAG MET GEDRAG

Hebben jullie de meeste opvoedingsoefeningen wel onder de knie, maar zijn er toch situaties waarin je hond ongewenst gedrag laat zien? Reageert hij bijvoorbeeld heftig op het zien van andere honden of verkeer? Of hebben jullie er zelf een lieve hond aan, maar is het altijd gedoe als er visite over de vloer komt? Dan is er mogelijk meer aan de hand en moeten we aan de slag met zijn gedrag! We bekijken samen de situatie en stellen vervolgens een trainingsplan op, om het ongewenste gedrag op zo kort mogelijke termijn bij te sturen.

Heb je interesse in een van bovenstaande trainingstrajecten en wil je meer weten over het hoe, waar, wanneer en wat het kost?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

Ik vertel je graag meer!